Известие

Collapse
No announcement yet.

спортно окачване за 2,5 тд?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• спортно окачване за 2,5 тд?

Братлета има ли някакво по-здраво окачване че тия дупки по пътищата е.... мамата на звяра!За 2 месеца купих 2 комплекта гуми!
    Джантите се накривиха и четирите и днес отивам да ги изправям и да сменям пак гуми!Карам с ласа 205/55/15 и като мина през някоя дупка и бягам за нови,не издържам вече,има ли откъде да си взема някакво по-твърдо окачване?И на каква цена?Благодаря предварително!

: - )

То окачването по никакъв начин няма да ти спаси гумите от отвратителните пътища. Единственото решение е да се кара по-бавно и по-внимателно. Спортното окачване само ще ти втвърди возията и ще те друса повече
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Общо взето ти си с най твърдите възможни пружини за 155, оттам нататък можеш да сложиш от шестак, но и те са такива, а проблемът идва от тежкия мотор и скапаните улици, а не от пружините.
      Знам, че проблемът ти е много гаден
      sigpic
      === 75 1.8 T '86 ===
      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
        Общо взето ти си с най твърдите възможни пружини за 155, оттам нататък можеш да сложиш от шестак, но и те са такива, а проблемът идва от тежкия мотор и скапаните улици, а не от пружините.
        Какви улици,това си е като полигон за тестване на мини и снаряди
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
          Първоначално публикувано от Dexer
          Какви улици,това си е като полигон за тестване на мини и снаряди
          Ад е, вчера се загледах само за един миг встрани на тротоара и скочих в ебати трапа, сега пак ше изправям джанта...
          sigpic
          === 75 1.8 T '86 ===
          === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Как да карам по-бавно,трябва на ръчна?Не знам дали предните ми амортисьори са оригинални но не са двойно действащи,мисля да ги сменя дано се пооправи положението малко,но с тези нископрофилни гуми май нямам никакъв шанс,вчера пак си купих две нови за предницата,за какво им плащам 150 лв.пътен данък?

Comment

Working...
            X